Modegrisen

måndag, augusti 14, 2006

På bättringsvägen

Trots att solen tittat fram idag tar jag det säkra före det osäkra och klär på mig ordentligt. Jag är såååååå lycklig över mitt nya fynd, kaloriscarfen. På den kan jag lätt se vad jag ska äta och inte. Först blev jag alldeles förvirrad när det stod att knäckebröd var 300 kalorier och öl bara 33, men sen såg jag att det var per 100 g. Ojoj, det hade kunnat gå riktigt åt skogen med bantningen annars, hihi.

Men nu när jag har förstått hur kaloriscarfen fungerar är det bara att plocka upp den ur handväskan när den behövs. Badda mungiporna med den och kolla in hur lite eller mycket ost jag får äta eller inte.
Jag är sugen på att ge mig ut och testa den bums! Får ringa runt och se om någon kan tänka sig en latte. Latte fanns förresten inte med, det var synd.
Men ingen powerwalk idag, jag är forfarande lite krasslig.Jag har investerat i Rosenrot också och den fungerar suveränt. En bieffekt är att man blir extra pilsk, vilket är lite jobbigt. Egentligen är det ingen bieffekt om man har någon att krama på... Jag har inte skrivit om mitt privatliv så mycket på bloggen, men såklart letar jag också efter någon att älska.
Men jag har ju ett nytaget knullborgarmärke att stoltsera med, så jag ska inte klaga.

Jag har upptäckt att jag varit väldigt dålig på att svara på mail, men jag ska verkligen skärpa mig. Fr.o.m idag besvarar jag alla!

Vi ses!
Ciao!

9 Comments:

 • At 9:52 em, Blogger hanusi said…

  Krya på dig modegrisen! Har du förresten någon kusin eller liknande i Sollentuna, såg nämligen en kis som liknade dig på pricken!

   
 • At 10:31 em, Anonymous Anonym said…

  Om inte Latte står med på näsduken kanske den innehåller 0 kal? Man kan ju alltid intala sig det iaf.

  Vad har man rosenrot till?

   
 • At 11:09 fm, Anonymous emmyjane said…

  åh, modegrisen! Vart har du hittat din snygga kaloriscarf??

   
 • At 12:15 em, Anonymous anna said…

  Va bra att du är bättre? Va 17 har du hittat den där scarfsen...en sån måste jag bara ha? Om inte annat att sätt för munnen så jag inte äter..
  Hur va det nu med han i kiosken..fick inget svar av dig?? Ha det allra gottaste M.G. ;)

   
 • At 4:06 em, Anonymous Sarah said…

  Jag hört att en latte innehåller lika många kalorier som en kanelbulle, så om du har en kanelbulle på scarfen så har du svaret!

   
 • At 9:37 em, Anonymous Lisa said…

  Vilken söt kaloriscarf du har! Exakt vad en latte innehåller kan du se här.

  Jag gillar din blogg, så jag lägger till den på min länklista. Jag hoppas det är ok.

   
 • At 9:39 em, Anonymous Lisa said…

  Teknisk är man (som vanligt) inte. Lyckades inte länka, så söta Modegrisen och alla andra som vill ha kalorikoll på latten får skriva in denhär adressen i webbläsarfönstret:

  http://www.mahogny.com/naringsvarde_latte.pdf

   
 • At 10:58 em, Blogger Modegrisen said…

  Hej!

  Hanusi: Nej, jag har ingen kusin i Sollentuna men jag var där förra veckan, så det var kanske mig du såg.

  Desperata bruttan: Jag satsar på noll kalorier, låter bra. Rosenrot gör dig lugn när du är stress, pigg när du är trött och kåt mest hela tiden.

  Anonym, Emmyjane o Anna: Jag budade till mig scarfen på en nätaktion så dyr att den får mig att rodna fortfarande.

  Anna: Killen i kiosken var så ung. Max 14 skulle jag tro. Jag försöker att inte spana alltför långt ner i åldrarna. Men snäll var han.

  Sara: Jag tycker desperata bruttans teori låter bättre, eller vad säger du? hihi.

  Lisa: Tack! Såklart du får länka!

  Vi ses!

   
 • At 1:25 fm, Anonymous Sarah said…

  Låter bra, så om en latte innehåller noll kalorier, så innehåller alltså en kanelbulle detsamma. Jag vet vad jag ska äta till frukost i morgon. Två kanelbullar. Och en latte därtill.

   

Skicka en kommentar

<< Home